OFTE STILTE SPØRSMÅL

Lurer du på noe? Her finner du svar på spørsmål mange lurer på. 

Trenger jeg partner for å bli med på kurs?
Nei, de fleste starter på kurs alene. Vi bytter på partnere underveis så alle får danset med alle. Man blir fort kjent med sine medelever på kurs, og det er et utrolig hyggelig miljø. 

Jeg vil kun danse med min mann/dame/venn på kurs uten å bytte, kan jeg det?
Ja! Vi har full forståelse for at noen ønsker å kun danse med den man begynner på kurs sammen med, så det er helt i orden. Du kan danse sammen med din følgesvenn hele kursrunden, eller dere kan velge å bytte partner. Det er helt opp til dere. Si gjerne i fra til instruktøren hvis du ønsker det. 

Trenger jeg dansesko for å begynne på kurs? 
Etterhvert som man har danset en stund og danser mye, er dansesko en kjempe fornuftig investering, men det er ikke nødvendig for å starte på kurs. Pass på å bruk sko som sitter godt på foten, er behagelige å gå med og som har glatte såler. Vi anbefaler ikke joggesko.

Hva slags klær skal jeg ha på meg? 
Det er helt opp til deg selv, men vi anbefaler behagelige klær som puster og som du kan bevege deg i. Mange bruker vanlige treningsklær.

Hva slags aldersgrupper går på kurs? 
Aldersspennet er alt mellom 17 - 65 år hos oss, men aller flest rundt 35 år. Dans har ingen aldersgrense, aller er velkomne på kurs! 

Må jeg ha danset noe før for å bli med på kurs? 
Nei, du behøver ingen forkunnskaper for å bli med på kurs hos oss. Vi har alle nivåer, fra helt Nybegynner til Avansert/Masterclass. 

Hvilket nivå må jeg ha for å bli med på sosiale danse kvelder? 
Ingen nivå kreves for å bli med! Dette er sosialt og gøy for alle!