OFTE STILTE SPØRSMÅL

 

Lurer du på noe? Er det første gang du melder deg på kurs? Her finner du svar på ofte stilte spørsmål rundt våre kurs. 

Trenger jeg partner for å bli med på kurs?
Nei. De aller fleste kommer alene på kurs til oss. Vi bytter partnere underveis slik at alle får danset med hverandre. Det er kjempe sosialt og hyggelig og man blir fort kjent med sine medelever. 

Kan jeg danse kun med min mann/kone/venn hele kurset uten å bytte partner? 
Ja. Vi bytter partner underveis i hele timen slik at de som ønsker det får danset med alle. Men vi har også full forståelse for at noen ønsker å kun danse med sin partner/venn gjennom hele kursrunden, dette er helt opp til deg selv. Si gjerne ifra til instruktøren hvis du ønsker dette. 

Trenger jeg dansesko for å bli med på kurs?
Gode dansesko er en meget god investering etterhvert hvis man danser mye, men det er ikke nødvendig for å starte på kurs. Bruk gjerne et par sko som er lette, sitter godt og behagelig på foten og som har glatt såle. Vi anbefaler ikke joggesko. 

Hva slags klær bør jeg ha på meg?
Vi anbefaler behagelige klær som du kan bevege deg godt i og som puster. Mange bruker vanlige treningsklær. 

Hva slags aldersgruppe går på kurs hos dere? 
Vi har et aldersspenn på alt fra 17-65 år. Gjennomsnittet ligger på rundt 25-50 år. Dans har ingen aldersgrense! Alle er velkomne!

Må jeg melde meg på Åpen Uke på forhånd? 
Nei, ingen påmelding er nødvendig for gratis prøveuke. Det er bare å møte opp i våre lokaler til de timene du ønsker å prøve. 

Hvordan registrerer jeg meg og melder meg på kurs? 
Du kan registrere deg og kjøpe kurskort i resepsjonen hos oss, eller på våre nettsider. Under Åpen Uke får man rabatterte priser ved å kjøpe i resepsjon. 

Må jeg ha danset før for å bli med på kurs hos dere? 
Nei. Ingen forkunnskaper kreves for å gå på kurs hos oss. Vi har alt fra helt Nybegynner nivå til Avansert/Masterclass. Veldig mange som starter å danse hos oss har aldri danset før. 

Hva er forskjellen på de forskjellige Salsa stilene? 
Les om våre dansekurs her for å få innblikk i de ulike stilene.