DANSEGLEDE ER NÅ EN DEL AV SALSAKOMPANIET

Danseglede og Salsakompaniet slår seg nå sammen for å øke kvaliteten og tilbudet til gamle og nye elever. Det vil være et stort tilbud til alle som liker Cubansk salsa og vi har klasser med noen av landets aller beste cubanske instruktører. Finn din favoritt dansetime og nivået som passer deg best for deg under vår Åpen Uke fra 21. til 24. august

Timeplan høst 2017: http://www.salsakompaniet.no/timeplan/

Yuliet Estrada Linares,  som er godt kjent fra Danseglede før, er tilbake og underviser Cubansk salsa på alle nivåer sammen med fantastiske Aliochy Aragon  som er en av Norges aller beste dansere med opptredener på de største scener bl.a Den Norske Opera. Yuliet og Aliochy har også hver sine populære soloklasser. Begge timene anbefales for både gutter og jenter og dette er timer som vil gjøre deg til en mye bedre danser uansett stilart.

Lisa Ask er en svært dyktig danser og underviser i Cubansk salsa ladystyling. Dette er en klasse for alle jenter som vil utvikle sin teknikk, kunnskap og dansebevegelser. Denne klassen vil holde et avansert nivå og være både utfordrene og morsom.

Når man blir med på en eller flere av disse klassene får man samtidig tilgang til over 30 klasser i uken med et og samme kurskort i samarbeid med Salsakompaniet og da kan man bli med på Salsa LA, Salsa NY/Mambo, Bachata Sensual, Kizomba, Zouk,  Argentinsk tango, Ladystyling m.m , og det er også muligheter for å bli med på to forskjellige studentteam.

Vi ønsker alle nye og gamle elever av Dansglede hjertelig velkommen til åpen uke hvor alle timene kan prøves helt gratis og uforpliktende.