DANSEGLEDE ER NÅ EN DEL AV SALSAKOMPANIET

Danseglede og Salsakompaniet slår seg nå sammen for å øke kvaliteten og tilbudet til gamle og nye elever. Det vil være et stort tilbud til alle som liker Cubansk salsa og vi har klasser med noen av landets aller beste cubanske instruktører.

Yuliet Estrada Linares,  som er godt kjent fra Danseglede før, er tilbake og underviser Cubansk salsa tre nivåer sammen med fantastiske Aliochy Aragon  som er en av Norges aller beste dansere med opptredener på de største scener bl.a Den Norske Opera. Yuliet har også en egen soloklasse, Cool body moves, og Aliochy har soloklassen Afrofusion. Begge timene anbefales for både gutter og jenter og dette er timer som vil gjøre deg til en mye bedre danser uansett stilart. Marit og Kristian fortsetter med Cubansk Rueda og de er to av de mest erfarne Rueda instruktørene i Oslo og kan love både mye gøy og en skikkelig utfordring.

Når man blir med på en eller flere av disse klassene får man samtidig tilgang til hele 27 klasser i uken med et og samme kurskort i samarbeid med Salsakompaniet og da kan man bli med på Salsa LA, Salsa NY/Mambo, Bachata Sensual, Kizomba, Zouk,  Argentinsk tango, Ladystyling, Samba, alle klassene med de beste instruktørene som finnes, og det er også muligheter for å bli med på to forskjellige studentteam.

Vi ønsker alle nye og gamle elever av Dansglede hjertelig  velkommen til åpen uke hvor alle timene kan prøves helt gratis og uforpliktende.