Våre tjenester

Dansekurs og show:

Hold dine medarbeidere i form. Skap et mer sosialt miljø på jobben. Et salsakurs kan skape trivsel på jobben og gjøre de ansatte til et bedre team. Enten du er arbeidsgiver eller er leder for trivselstiltak på jobben ta kontakt med oss på info@salsakompaniet.no eller tlf: +47 995 43 699 for å høre om våre tilbud.


Vi har to ULIKE pakketilbud for bedrifter:

       BEDRIFTSPAKKE 1:

Dansekurs - Skreddersydd dansekurs til etthvert behov.

Engangs kursevent: julebord, firmafest, trivselkurs, Kick-off, konserter eller lignende.

1 instruktør: 45-60 min dansekurs.

Perfekt for å starte festen etter middag/måltid eller møter og konferanser. Alle blir med på dansegulvet og følger etter instruktøren.

Danseerfaring eller partner er ikke nødvendig.

       BEDRIFTSPAKKE 2:

Dansekurs med show / oppvisning

2 instruktører: 45 - 60 min dansekurs, (animasjon) får igang feststemningen etter en middag eller et møte! Få alle kollegaene dine til å bevege seg med morsomme dansetrinn som alle kan klare!

Vi har noen av norges beste salsadansere kjent bl.a. fra:

TvNorge's "Dansefeber" og "So you think you can dance?"  // Tv2's "Skal Vi danse?" og "Norske Talenter 2012 // NRK's "Stjernekamp", "Adils Hemmelige Dansere", "Mitt Dansecrew" m.fl.

Vi tilbyr også 5 til 10 timers dansekurs for bedrifter. Det er inspirerende og morsomme kurs som skaper god stemning, trivsel, sammearbeid, god kontakt og kommunikasjon, med fokus på TEAM BUILDING mellom medarbeidere/kollegaer. Danseerfarig eller partner er ikke nødvendig.

 

Ta kontakt med oss for å høre om tilbud:

Tlf: +47 995 43 699 eller epost: info@salsakompaniet.no